O Nama

SZR "TERZIĆ" je osnovana 16.03.1993. godine Osnovna delatnost radnje je proizvodnja, uvoz i izvoz pozivnica za svadbe i ostale svečanosti (pozivnice za venčanje, pozivnice za koktele, pozivnice za prijeme, pozivnice za rođendane, pozivnice za krštenje itd.)

Pozivnice terzic radnja

U ponudi imamo kutije za bombonice, brojeve za stolove, cvetove za kićenje svatova, kao i poslovne i novogodišnje čestitke. Zastupnici smo renomirane kompanije "Erdem" proizvođača pozivnica, zahvalnica i čestitki.

Vrhunski moderan dizajn i raznovrstan asortiman pozivnica pomoći će Vam da izaberete pozivnice za vencanja prema Vašim željama i mogućnostima. U ponudi je zastupljeno preko 100 motiva pozivnica od kojih se jedan deo nalazi u Katalog - Pozivnice za vencanje. Uz pozivnice za svadbu možete odabrati i odgovarajuću zahvalnicu.

Vršimo uslugu štampe pozivnica za svadbu: sito, zlatotisak i bubreša (ispupčena slova). Pozivnice za svadbe možete poručiti i preuzeti lično u našoj veleprodajnoj,i maloprodajnim radnjama u Beogradu, ili putem telefona, e-mail-a koje bi Vam bile dostavljene brzom poštom na vašu adresu.

Za kontakt i ostale informacije prelistajte stranice našeg web sajta.

Bilo da želite da Vaše venčanje izgleda originalno, nesvakidašnje ili skromno Vaše pozivnice za venčanja treba da budu u skladu sa vama I vasim danom iz snova… Uputite Vašim gostima pozivnice za venčanje koja će vaše venčanje izdvojiti od ostalih venčanja.

Sajt www.pozivnice.rs nudi Vam izuzetan izbor pozivnica za venčanje, od preko 500 vrsta i modela po specijalnim cenama. Za izradu pozivnica koriste se isključivo najkvalitetniji uvozni papiri. Pored standardnih papira nudimo mogučnost odabira sedefastih, reljefnih i drugih specijalnih, visokokvalitetnih uvoznih papira. Takodje nudimo uslugu uštampavanja teksta po vasoj želji na pozivnici u fontu i boji koje vi izaberete iz naše ponude.

Pozivnice terzic radnja

Iz nase široke ponude odaberite pozivnicu koja Vam najviše odgovara i ostavite utisak na vaše venčanje. Takođe u našoj ponudi nalazi se i široka lepeza specijalnih koverata izradjenih od najkvalitetnijih sedefastih, sjajnih i mat papira. Svaka od pozivnica za vencanja ima odgovarajuci koverat u zavisnosti od veličine i boje pozivnice. Takođe, u nasoj ponudi možete naći veliki izbor brojeva za stolove, kutijica za bombone, cvetnih dekoracija za revere i mnogo toga što vaše venčanje moze učiniti lepšim, sjajnijim i nezaboravnijim.